NVB

Carrière Mentors

Info

Nationale Vacaturebank /
Carrière Mentors

Nationale Vacaturebank vroeg ons om een campagne. We kwamen tot het inzicht dat in een digitale wereld waar iedereen op zoek is naar één van de belangrijkste elementen in het leven – het hebben van een baan – mensen toch vaak écht contact willen maken. Daarom bedachten we niet alleen een campagne maar een geheel nieuwe service, waar persoonlijk contact centraal staat.

Werkzoekenden kampen namelijk vaak met dezelfde vragen: hoe zorg ik ervoor dat mijn cv opvalt? Hoe regel ik een gesprek bij mijn droombedrijf? Toch zijn de oplossingen juist heel persoonlijk. Daarom creëerden we een service die zich richt op maatwerk: ‘Carrière Mentors’.

Carrière Mentors zijn professionals met veel ervaring in jouw specifieke werkveld. Je kunt met ze mailen, bellen en chatten. Ze luisteren naar jouw verhaal en geven persoonlijk advies over het vinden van de perfecte baan. Het platform bestaat uit meer dan 25 mensen die 12 uur per dag klaarstaan om antwoord te geven. Ze kunnen je helpen met je cv, sollicitatiegesprekken, motivatiebrieven, online presentaties, salaris en nog veel meer.

Client: Nationale Vacaturebank
Website: www.nvb.nl
Services: Strategy, Art Direction, Design
Agency: Woedend!
:

Video