BOM

BOM. Putting change in motion.

Info

BOM /
Introductie

In een strategische sessie hebben we de kern van Brabants Ontwikkelings Maatschappij neergelegd. Als firestarter voor het aanjagen van verandering binnen Brabant zijn we er op uitgekomen dat de BOM gezien kan worden als de ‘catalyst for change’. Hiermee jaagt de BOM verandering aan die bijdraagt aan het toekomstig verdienvermogen van Noord-Brabant.

Om klaar te zijn voor de toekomst moeten bepaalde dingen anders. Het gaat niet langer om groeien. Het gaat om verandering. En ontwikkeling gaat niet enkel over cijfers en finance. Maar ook over de maatschappij. Slimmere, innovatievere en maatschappelijkere ideeën. Iets waar elke ondernemer vroeg of laat mee te maken krijgt.

Om deze verandering aan te gaan moet er een spreekwoordelijke knop om. Soms is dit een mindset, soms een complete bedrijfsvoering. Maar verandering gaat vaak niet over een resolute koerswijziging, het is juist een geleidelijke manier van jezelf aanpassen. En dat is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Veel ondernemers spelen met de gedachte rondom verandering. Het idee en de ambitie is er, maar dan? Precies voor die personen is er de BOM. Een partij die jouw ideeën verder brengt. Niet alleen door te investeren met geld, maar ook met kennis, energie, ideeën en ons netwerk. Heb jij de ambitie om te veranderen? Dan zijn wij er om je verder te helpen. En daarom zeggen wij ‘BOM. Putting change in motion’.

Client: BOM
Website: www.bom.nl
Services: Concept, Art Direction, Design
Agency: Fightclub
: